Обекти
Плодохранилище- район Стара Загора

Цялостно изграждане на Хладилни камери и монтаж на Хладилни инсталации!Среднотемпературни хладилни камери- 2броя:размери Lдълж х Bшир х Hвис = 9.00 х 6.00 х 6.00м всякаобем V= 320m3температура в камер..

Шокова камера за замразяване на тестени изделия- гр. Хасково

1) Цялостно изграждане на Шокова хладилна камера за замразяване на тестени изделия.- производителност 100кг/час и температура в обема Тк= -30 градуса Целзий. - изграждане на под: фибран, пароизолация,..

Плюсова хладилна камера с обем 100m3- с. Поповица (район Садово)

Цялостно изграждане на плюсова хладилна камера за съхранение на чушки с обем V=100m3. Сандвич панели с дебелина 100мм. Плъзгаща хладилна врата с р-ри 1600/2200мм за удобно внасяне на стоката с палети...

Хотел Престиж Делукс Аквапарк Клуб- Златни пясъци

Цялостно изграждане на плюсова хладилна камера и минусова хладилна камера за съхранение на охладени и замразени продукти. Изграждане на термоизолиран под на минусова камера. Стенен монтаж на хладилнит..

Хотел ГРАМИ**** - София

Монтаж на хладилни инсталации за плюсова хладилна камера с обем V=25m3 и минусова хладилна камера с обем V=23м3. ..

СПА Хотел "РИМСКА БАНЯ"- до Банско

Цялостно изграждане на 3 бр. хладилни камери за съхранение на хранителни продукти за ресторант. Плюсови камери- 2бр. и Минусова камера- 1бр.  Изграждане на термоизолиран под на минусова камера, у..

Комплекс "Главатарски Хан" - Кърджали

Плюсова хладилна камера за хранителни продукти - цялостно изграждане:обем V=13 м3монтирана AL рифелова ламарина на пода, с цел предпазване и укрепванекондензаторна кутия на агрегата, предпазваща го от..

Фермерска мандра Строево - район Пловдив

Доставка, монтаж и пускане в експлоатация на хладилни камери в новоизградена мандра. Хладилна камера за зреене на сирене Тк=8-12 CХладилна камера за зреене на кашкавал Тк= 6-8 CХладилна камера за..

Мандра "КОСТОВИ ЕМК" - Съединение

Цялостно изграждане (панелна конструкция + хладилна инсталация) на плюсова хладилна камера с обем V=100m3. В нея се осъществяват процесите ЗРЕЕНЕ и СЪХРАНЕНИЕ на бяло саламурено сирене. Температурният..

Минусова камера с обем 330m3- "ВИКИБЕЛА"- Сливен

Цялостно изграждане на минусова хладилна камера за съхранение на месо с обем V=330m3.Размери 18.00 х 5.85 х 3.50m. Заложени две самостоятелно работещи хладилни инсталации с цел по-голяма сигурност в с..

Плюсова камера за домати - с. Козарско (Пазарджик)

Цялостно изграждане на плюсова хладилна камера с обем V=160m3 . Камерата има капацитет да охлажда 18 тона домати на ден! Монтирани две плъзгащи хладилни врати с цел по-удобна експлоатация...

Хладилна база - камери и офиси

Цялостно изграждане на Хладилни камери и офисни помещения. Нискотемпературна камера за съхранение на хранителни продукти с т-ра Т= -18 C - заложени две самостоятелно работещи хладилни инсталации,..

Софарма - Sopharma - Хладилни врати

Демонтаж и монтаж на Хладилни врати..

Плюсова камера за ЯБЪЛКИ - Велико Търново

Цялостно изграждане на плюсова хладилна камера за съхранение на ЯБЪЛКИ с обем V=150m3. Размери 10.00 х 5.00 х 3.00м. Температура в камерата от 0 до 4 градуса Целзий. Електронен регулатор с показване н..

Плюсова хладилна камера "БЕРК ЕС" ООД- Русе

Цялостно изграждане на плюсова хладилна камера за съхранение с обем V=110m3. Заложени две самостоятелно работещи хладилни инсталации с цел по-голяма сигурност в случай, че едната аварира...

Показани са от 1 до 15 от 26 (2 страници)

Хладилни камери - ФРИГО КЪНЕКТ ЕООД © 2016

посетете още: Професионални и уреди за дома , тунинг магазин , онлайн тунинг магазин и детски дрехи