Обекти
Хладилна база - камери и офиси

Цялостно изграждане на Хладилни камери и офисни помещения. Нискотемпературна камера за съхранение на хранителни продукти с т-ра Т= -18 C - заложени две самостоятелно работещи хладилни инсталации,..

Софарма - Sopharma - Хладилни врати

Демонтаж и монтаж на Хладилни врати..

СПА Хотел "РИМСКА БАНЯ"- до Банско

Цялостно изграждане на 3 бр. хладилни камери за съхранение на хранителни продукти за ресторант. Плюсови камери- 2бр. и Минусова камера- 1бр.  Изграждане на термоизолиран под на минусова камера, у..

Хотел Престиж Делукс Аквапарк Клуб- Златни пясъци

Цялостно изграждане на плюсова хладилна камера и минусова хладилна камера за съхранение на охладени и замразени продукти. Изграждане на термоизолиран под на минусова камера. Стенен монтаж на хладилнит..

Хотел ГРАМИ**** - София

Монтаж на хладилни инсталации за плюсова хладилна камера с обем V=25m3 и минусова хладилна камера с обем V=23м3. ..

Минусова хладилна камера с обем 330m3- Сливен

Цялостно изграждане на минусова хладилна камера за съхранение на месо с обем V=330m3.Размери 18.00 х 5.85 х 3.50m. Заложени две самостоятелно работещи хладилни инсталации с цел по-голяма сигурност в с..

Мандра - район Пловдив

Доставка, монтаж и пускане в експлоатация на хладилни камери в новоизградена мандра. Хладилна камера за зреене на сирене Тк=8-12 CХладилна камера за зреене на кашкавал Тк= 6-8 CХладилна камера за..

Мандра - Съединение

Цялостно изграждане (панелна конструкция + хладилна инсталация) на плюсова хладилна камера с обем V=100m3. В нея се осъществяват процесите ЗРЕЕНЕ и СЪХРАНЕНИЕ на бяло саламурено сирене. Температурният..

Плюсова камера за домати - с. Козарско (Пазарджик)

Цялостно изграждане на плюсова хладилна камера с обем V=160m3 . Камерата има капацитет да охлажда 18 тона домати на ден! Монтирани две плъзгащи хладилни врати с цел по-удобна експлоатация...

Ресторант "Хемингуей"- Пловдив

Плюсова хладилна камера за съхранение на алкохолни напитки...

Ресторант "Морско Дъно" - Петрич

Плюсова и минусова хладилна камера - цялостно изграждане. Изграждане на термоизолиран под от сандвич панели. Монтаж на хладилно оборудване...

Плюсова камера - район Пловдив

Плюсова хладилна камера за охлаждане и съхранение на зеленчуци. Обем V=17m3. Температура в камерата Ткам=2-8C. Монофазен агрегат, монтиран на стенни стойки...

Плюсова хладилна камера "БЕРК ЕС" ООД- Русе

Цялостно изграждане на плюсова хладилна камера за съхранение с обем V=110m3. Заложени две самостоятелно работещи хладилни инсталации с цел по-голяма сигурност в случай, че едната аварира...

Шокова и минусова камера "100 ГРАМА СЛАДКИ"- София

Цялостно изграждане на Шокова хладилна камера за замразяване на сладкарски изделия. Обем V=30m3. Укрепване на пода с алуминиева рифелова ламарина. Начин на предвижване и подреждане в камерата- на коли..

Шокова камера "Дамасцена" ЕООД- Павел Баня

Цялостно изграждане на Шокова хладилна камера за замразяване на месо. Обем V=13м3. Изграждане на под- хладилни сандвич панели и алуминиева рифелова ламарина. Начин на подреждане на стоката- на стелажи..

Показани са от 1 до 15 от 20 (2 страници)

Хладилни камери - ФРИГО КЪНЕКТ ЕООД © 2016

посетете още: Професионални и уреди за дома , тунинг магазин , онлайн тунинг магазин и детски дрехи